Snart är det deadline för deltagande i Stockholm Jazz Festival – Nu förlängd tid !

Tiderna för deadline har senarelagts av Fasching enligt senaste meddelande:

”Eftersom besked från regering och kulturministern verkar dröja men ändå är utlovat inom kort, har vi beslutat att skjuta upp materialdeadline till den 21/8 och kommer släppa programmet i sin helhet den 3/9. Det vore jättekul om ni ville vara med och visa att jazzlivet i Stockholm inte är totalt knäckt (än), och att vi arrangörer gör vad vi kan även i en till synes omöjlig situation.”

Som framgår av inlägget nedan ”Stockholm Jazz Festival 2020 – trots allt!” finns två material-deadline för anmälan om deltagande i festivalen (9-18 okt)

OBS! Där FKJ är medarrangör gäller nu 16 augusti eftersom tid behövs för att sammanställa inkommet material från banden.
För samordningen finns särskilda formulär att fylla i och dessa fås via följande länkar:
https://docs.google.com/forms/d/1–rwy5p_MEWm6vsP9ZHQJAGGrFLGKUMj35m2vyUfgG8/edit

Är er scen ny i jazzfestivalsammanhang? Fyll i följande formulär:
https://docs.google.com/forms/d/1yQsU-ig-0XX4xBNv2PcwGwreIh3yo17OQ4wX1rc_Pzk/edit

Det är bra om banden så långt möjligt fyller i sina uppgifter i formulären. Hemside-redaktionen (info@klassiskjazz.se) är beredd att hjälpa till om så önskas. Självklart kan senare korrigeringar behöva göras eftersom allt i planeringen inte kan förutses. Corona-influensan är bara en av osäkerheterna i genomförandet av festivalen. I artikeln nedan ges en bra bakgrund för vad som gäller i årets festival.