Jammet på Källarbyn fortsätter – nästa gång är mån 31/1, kl 17.30-20

FKJ och krögaren på Café Källarbyn har nu kommit överens om återkommande tradjazzjam. Det blir varannan måndag (udda veckor) med start 27 september. Olika veckodagar har diskuterats och krögaren har valt måndag som jamdag. Vi börjar som framgår med varannan veckas spel. Det kan det bli oftare beroende på hur spelet utvecklas.
Café Källarbyn ligger på Stora Nygatan 31 nära T-bana Gamla Stan. Föreningsmedlemmar och presumtiva medlemmar är välkomna att delta i jammet. Självklart att alla diggare/lyssnare av den klassiska jazzen är välkomna.

Här från det för året 2021 avslutade måndags-jammet på Källarbyn. På bilden (fr vän): Seth Neuman pi. Bengt Herslöf bjo, Classe Sterner sop,  Per Mattsson, bas, Koffe Koffman gui, Peo Österholm cor, Håkan Åkerstedt trb, Sören Eriksson cl. Till jammet hade lockats en utökad skara musiker och också publik – ett tydligt tecken på en god fortsättning 2022.     ….. Foto:  Bengt Holm

Jammet stabiliseras allt mer och ett steg på den vägen gör vi nu – på önskan från flera musiker – genom att ha tagit fram en jam-lista för vårt spel. Självklart att vi under jammet också kan spela annat. Gärna att vi kompletterar listan (nedan) med fler låtar Förslag kan skickas till Bengt Herslöf (bengt.herslof@lipidea.se).

Jam-låtlistan kan läsas genom att klicka här: Låtlista jam rev 2021-12-12

OBS! denna gång – meddela mig (bengt.herslof@lipidea.se)  om du tänker komma. Detta så att vi i samarbete med krögaren ser till att följa gällande restriktioner.