Måndagsjammet på Cafe Källarbyn fortsätter – nästa gång 6/12, kl 17.30-20

FKJ och krögaren på Café Källarbyn har nu kommit överens om återkommande tradjazzjam. Det blir varannan måndag (udda veckor) med start 27 september. Olika veckodagar har diskuterats och krögaren har valt måndag som jamdag. Vi börjar som framgår med varannan veckas spel. Det kan det bli oftare beroende på hur spelet utvecklas.
Café Källarbyn ligger på Stora Nygatan 31 nära T-bana Gamla Stan. Föreningsmedlemmar och presumtiva medlemmar är välkomna att delta i jammet. Självklart att alla diggare/lyssnare av den klassiska jazzen är välkomna.

Den 27 september blev premiärdagen för det nya måndagsjammet. Då spelade (från vän) Per Mattsson – bas, Bengt Herslöf – banjo, Peter Gorpe – trombon, Lars Thorell – piano, Claes Koffe Koffman – gitarr, Hans Waldenström – trumpet, Kalle Bång – trumpet, Ulf Ranhagen – sopransax.                                     Foto: Bengt Holm

Jammet stabiliseras alt mer och ett steg på den vägen gör vi nu – på önskan från flera musiker – genom att ha tagit fram en jam-lista för vårt spel. Självklart att vi under jammet också kan spela annat. Gärna att vi kompletterar listan med fler låtar. Förslag kan skickas till Bengt Herslöf (bengt.herslof@lipidea.se).

TA DEL AV DEN SENASTE JAMLÅTLISTAN GENOM ATT KLICKA HÄR: Låtlista jam