PÅMINNELSE: Anmälan till Stockholm Jazz Festival 2022

Föreningen har fått informationen från huvudarrangören (Fasching) ”… vi vill gärna att ni är med! Som ett mirakel lyckades vi parera pandemin förra året och i år ska vi vara tillbaka större och bättre än innan hoppas vi! …” Förberedelserna och anmälningarna för ett deltagande kommer att ske betydligt tidigare i år än senast. Band som är intresserade av att deltaga gör klokt i att i god tid kontakta lokalhållare (restauranger etc) för inbokning mm. Föreningen är sen beredd att medverka i de fortsatta kontakterna med huvudarrangören . Närmare info kommer kontinuerligt att meddelas. Ev frågor kan skickas till info@klassiskjazz.se

Senaste mejl (29/3) från Fasching löd så här (i utdrag):
Nu drar vi igång planeringsarbetet med Stockholm Jazz Festival 2022 och vi vill gärna att ni är med! Som ett mirakel lyckades vi parera pandemin förra året och i år ska vi vara tillbaka större och bättre än innan hoppas vi! Årets upplaga av festivalen äger rum 14-23 oktober. För att medverka i årets jazzfestival ber vi dig att fylla i den bifogade intresseanmälan senast 31/3. Din anmälan hjälper oss i planeringsarbetet och vi vet att ni troligtvis kommer in med programpunkter. Hör vi inget från er kommer vi inte skicka mer information om festivalen i år. 

https://forms.gle/UQbfJ5HiWmMm7Nsq9