Musikkryssning på Amorella 11-12 Sep

Musikkryssningen till Åbo blev en lyckad kryssning och med mycket klassisk jazz – inte minst för dem som gillar den genuina och tidiga New Orleansjazzen. För det sistnämnda stod de två banden Jesses New Orleans Band och Barfota Jazzmen och det gjorde de med den äran.

Här kan beses tidigare utlovade bilder!

Jesse och hans genuina New Orleans-musikanter fullföljer traditionen från hjulångarturer på Mississippi och underhåller alla glada, tacksamma spisare och dansare på ännu en en lyckad jazzkryssning. Den här gången på närbelägna vatten – Östersjöns böljande vågor och nog åstadkoms gung från tvenne håll
.
.

Barfota Jazzmen
.
.

Jesses New Orleans Band: Lasse Tidholm piano, Sven Stålberg trummor, Tomas Ekström bas, Göran Stachewsky banjo, Bengt ”Bomull” Behmer klarinett, Ragnar Tretow trumpet och Jens ”Jesse” Lindgren trombon.

foton:  Åke Dahlbäck

2 svar till “Musikkryssning på Amorella 11-12 Sep“

  1. Hej
    Vi två var med på ovannämnda kryssning och gillade mycket både umgänget med er och dansandet. Blir det någon sådan kryssning nu snart igen???

    Vi har missat att förnya vårt medlemskap, men det kanske fixar sig i alla fall.

  2. Fina minnesbilder från en kul kryssning! Tack, allesammans!/Jesse