Premiär av nya STAMPEN och GERONIMOS

Fredagen den 27 feb var det “smygpremiär” av nya Stampen och (lokalen under, f d Gamlingen) Geronimus. Stampen-lokalen är sig lik förutom att fondväggen bakom scenen nu visar ett annat motiv. Men där nere har byggts om rejält med en stor bar o gott om sittplatser vid bord mm – en riktigt mysig källare alltså. Sen scenen som vanligt i hörnet med plats för de dansande o den nära publiken.
.

kustbandet på nya stampen 2015-02-27

Till dagens ära inleddes med att Kustbandet (på övre planet) spelade 20-tals jazz – det blev magnifik storbandsjazz och mycket jubel denna jubileumsdag. ……………………………. Foto: koffe Koffman

.
Men festen fortsätter …!

Nu på lördag (28/2) blir den STORA PREMIÄREN – ur programbladet ”Grand Opening of the new Stampen and the Stampen downstairs GERONIMO’S FGT !”. Portarna öppnas 17.00 och stängs 02.00 (dessförinnan spelar Bluesjam som vanligt – se kalendarium).