Isabella Lundgren på LOUIS måndag 2 nov !!!

Isabella Lundgren & Hans Backenroth Trio – där ingår också Daniel Karlsson (p) och Chris Montgomery (dr) – håller konsert på Rest LOUIS måndag 2 nov kl 19-.

Sångerskan Isabella Lundgren är högst aktuell o har hörts och synts flitigt under senare tid, t ex Stockholm Jazz Festival. Hon fick nyligen (13/10) ytterligare ett pris när hon tilldelades en av årets ”Jazzkatter”. Motiveringen löd ”Hon kombinerar sin talang med ett starkt och djupt engagemang som bär långt utanför scenen, och med en unik, personlig röst som alltid menar allvar har hon under senare år uppvisat en fantastisk musikalisk utveckling.”.
2012 tilldelades Isabella föreningens Louis Armstrong-stipendium ”- för att hon med sin unika vokala talang rör sig lika hemvant inom jazzens som bluesens domäner. Isabellas musikalitet och inlevelse gör varje framträdande till en upplevelse, som etsar sig fast i lyssnarens musikaliska minne. ”.

En synnerligen lyckad och minnesvärd konsert – för bild och efter-kommentar – klicka här


foto: ……………………….. koffe koffman

Trion som blev en Kvartett (fr vän): Chris Montgomery, Hans Backenroth, Isabella Lundgren och Daniel Karlsson.
Vi fick veta att alla hade sin uppväxt i Värmland men … för första gången i den här konstellationen att gemensamt framträda blev denna konsert på ett fullsatt Rest LOUIS. Tack musiker, arrangörer o LOUIS för en storartad konsert!