Anmälningstiden för deltagande i Stockholm Jazz Festival 2024 har gått ut!

.

Förra årets festival blev hittills den största med 30 707 besökare på 80 scener. Vår förening medverkade aktivt och såg till att den klassiska jazzen blev väl representerad i det stora utbudet.  Huvudarrangören på Fasching välkomnade oss som medarrangör också till den kommande festivalen. Vi vet att flera band som spelar klassisk jazz kommer att delta.

Kolla gärna på www.stockholmjazz.se för att se hur långt förberedelserna har kommit. Just nu tycks hemsidan vara blockerad – hoppas bara tillfälligt. FUNKAR NU!

Till bandledare m fl som ska delta i festivalen

Vi vet att den närmaste tiden innan är ansträngd så dröj inte med eventuella frågor! Själva släppet är 27 augusti kl 11. Tiden emellan krävs för att få ihop det tryckta programmet och korra materialet. Nytt för i år är att ingressen kommer vara sökbar och synlig på förstasidan (inom kort). Försök därför att hålla ingressen kort och koncis samt att den innehåller ord som passar in på kvällens konsert såsom genre, inspirerande musiker etc.

Fyll i blanketten här: https://forms.gle/tm8dj4mYqKS5mVMp8 en ifylld blankett per programpunkt.

Liggande bild skickas till festival@stockholmjazz.se Observera att filens namn måste vara ÅÅMMDD_ARTISTNAMN_FOTO_FOTOGRAFNAMN (Datumet i filen refererar till speldatumet på festivalen och ingenting annat).

Hör av er om ni har frågor men läs gärna här också om vad som gäller: https://stockholmjazz.se/arrangor/

Vi på kontoret kommer ta lite ledigt mellan midsommar och mitten på juli, därefter är vi tillbaka och svarar igen men tänk på att alltid mejla till festival@stockholmjazz.se och inte till våra personliga mejladresser.

Vänligen / Sara Asplund
Marknadschef / Marketing Director Stockholm Jazz Festival

………………………………………………………………………………………………………………………………

Hej alla medarrangörer!

Här kommer en påminnelse om deadline för material och programinformation till nästa släpp. Om du redan har anmält dina programpunkter, eller om du inte har tänkt vara med i sista släppet, kan du givetvis ignorera detta mejl.

Deadline för material till släpp 3 är torsdag 18/7. Själva släppet är den 27/8 klockan 11. Tiden emellan krävs för att få ihop det tryckta programmet och korra materialet. Nytt för i år är att ingressen kommer vara sökbar och synlig på förstasidan. Försök därför att hålla ingressen kort (!) och koncis (gärna en mening, max två) och försök gärna få med något ord som passar in på kvällens konsert såsom genre, inspirerande musiker etc.

Tänk på att börja i tid med anmälan av dina programpunkter och titta igenom allt i förväg – notera att vi också behöver få in bilderna innan deadline.

Blanketten för att anmäla dina programpunkter hittar du här: https://forms.gle/tm8dj4mYqKS5mVMp8 – en ifylld blankett per programpunkt.

Liggande bild skickas till festival@stockholmjazz.se Observera att filens namn måste vara ÅÅMMDD_ARTISTNAMN_FOTO_FOTOGRAFNAMN (Datumet i filen refererar till speldatumet på festivalen).

Är ni ny som scen behöver ni även fylla i denna: https://forms.gle/pXaNKD8Nrh8taH9M8

Hör av er om ni har frågor men läs gärna här också om vad som gäller: https://stockholmjazz.se/arrangor/

Vi på kontoret kommer ha sommarledigt under juli, men jag (Axel) hoppar in och är kontaktbar under Deadline-veckan (vecka 29). Jag svarar här på festivalmejlen: festival@stockholmjazz.se.

Jag skickar också med SJF-loggan i png-format i vitt och svart för er som har efterfrågat det. Ni hittar loggorna bifogade nedan.

Glad sommar!

Med vänlig hälsning,
Axel Almström