Nu är hela programmet släppt för STOCKHOLM JAZZ FESTIVAL 2023

Kära medarrangörer!

Nu är hela programmet släppt på hemsidan och pressmeddelandet har gått ut till media. Jag ber er att nu gå in och kolla igenom att era akter ser bra ut, att länkar etc fungerar.
och därefter: DELA DELA DELA i alla kanaler: nyhetsbrev, instagram och Facebook. Gör Facebook-events för era akter, dela dessa och sponsra dem för att nå fler. Använd gärna en formulering om att NU ÄR HELA ÅRETS JAZZFESTIVALPROGRAM UTE. MISSA INTE KONSERT X! Glöm inte att både scen och artister ska vara med i detta så skicka bilder till artisterna och be dem dela också och lägg till dem som medvärdar på FB-event.

Den som vill får gärna dela salestracker med mig så att vi kan följa försäljning och därmed pusha där det behövs lite extra.

Nu kör vi!

Allt gott
Sara
/FASCHING & STOCKHOLM JAZZ FESTIVAL
/

Beträffande info utöver Faschings hemsida www.stockholmjazz.se där infon vid behov kan uppdateras finns också annan media.
En närmare information härom fås genom att klicka här.

NYHETSBREV
Vi kommer skicka ut nyhetsbrev till våra tidigare köpare och prenumeranter. Vi föreslår att även ni andra skickar ut nyhetsbrev vid samma tillfälle och att ni där länkar till stockholmjazz.se

FACEBOOK
Alla arrangörer kommer få en bild i format passande för Facebook skickad till sig. Alla arrangörer gör sina egna FB-events och använder sig av den bild som ni får skickad till er. Lägg till Stockholm Jazz Festival som medvärd på eventet direkt när ni gör eventet, på så sätt kan även vi dela och promota. Det är också viktigt att ni lägger till artisten så att det syns på artistens fb-sida. det är också viktigt att FB-eventen görs i samband med släppet eftersom dessa är viktiga för synligheten i sociala medier samt en av de främsta försäljningskanalerna för festivalen.

INSTAGRAM
Alla arrangörer får instagrambilder för sina konserter. Dessa kan ni använda som webbflyer för att promota konserten och även dela i sociala medier. Skicka även instagrambilden till respektive artist så att vi får större spridning. Om ni taggar artisten och Stockholm Jazz Festival i inlägg så kan vi/artisten dela ert inlägg.

Om ni som scen brukar lägga upp stories på instagram och vill ha en sådan för er konsert, mejla då axel@fasching.se så fixar han det!

WEBB
Akterna kommer upp på stockholmjazz.se den 29 augusti kl 11. Se till att gå igenom era akter och återkomma med felaktigheter med detsamma så att vi inte har länkar som inte funkar etc när vi skickar ut nyhetsbrev. Biljettlänkar ska öppnas samma tid.

På stockholmjazz.se kommer ni att hitta en undersida för er egen scen med alla era egna akter. Den sidan kan ni dela i sociala medier för att kommunicera allt ni gör under festivalen. Exempeltext: ”Idag släpper Stockholm Jazz Festival hela årets program och vi på XX är självklart med. Du hittar alla våra konserter här!”

TRYCKSAKER
I samband med släppet kommer även det tryckta programmet samt affischer att finnas för distribution till alla scener. De flesta kommer att få det skickat till den adress som ni uppgett i intresseanmälan i våras. Programmen ska delas ut på alla scener från programsläppet fram till festivalen, de ska alltså INTE delas ut under festivalen. Genom att alla 75 scener hjälps åt att sprida budskapet om festivalen kommer vi nå alla jazzintresserade i stan. Affischerna ska användas både som marknadsföring av festivalen från släppet fram till festivalen men även som utsmyckning under festivalen. Ni som behöver vimplar kommer få dessa också utskickade i samma veva men dessa sätter ni upp under festivalen.