New Orleansjazz torsdagar på St:a Clara!

Från och med mars månad börjar ett nytt jazzkoncept på torsdagkvällarna på St:a Clara Bierhaus i Gamla Stan. Club Blue Devils With bjuder på intressanta jazzkvällar med utgångspunkt i New Orleansjazz och 20-talsmusik. Varje torsdag är det en ny spännande gästartist som spelar tillsammans med husbandet Joakim Falk Blue Devils. Många kvällar kommer dessutom att innehålla hemliga gästartister. Club Blue Devils With blandar generationer, nya stjärnor med erfarna tradjazzare för spännande musikaliska möten – ni kommer inte vilja missa en enda torsdag!

Entrén är fri, bandet kan dock uppskatta ett frivilligt bidrag, förstklassig mat och öl finns att tillgå. Se kalendariet för preliminärt program och för uppdateringar se också www.facebook.com/joakimfalkbluedevils och www.staclara.se

Speltider är ca 19:00-22:00, St:a Clara Bierhaus, Lilla Nygatan 17

För närmare info – klicka här

New Orleansjazz torsdagar på St:a Clara!
Entrén är fri, bandet kan dock uppskatta ett frivilligt bidrag, förstklassig mat och öl finns att tillgå. Se kalendariet för preliminärt program och för uppdateringar se också www.facebook.com/joakimfalkbluedevils och www.staclara.se
Speltider är ca 19:00-22:00, St:a Clara Bierhaus, Lilla Nygatan 17
Från och med mars månad börjar ett nytt jazzkoncept på torsdagkvällarna på St:a Clara Bierhaus i Gamla Stan. Club Blue Devils With bjuder på intressanta jazzkvällar med utgångspunkt i New Orleansjazz och 20-talsmusik. Varje tors- dag är det en ny spännande gästartist som spelar tillsammans med husbandet Joakim Falk Blue Devils. Många kvällar kommer dessutom att innehålla hemliga gästartister. Club Blue Devils With blandar generationer, nya stjärnor med erfarna tradjazzare för spännande musikaliska möten – ni kommer inte vilja missa en enda torsdag!
Joakim Falk Blue Devils
Gunnar Åkerhielm – piano, Jonathan Leidecker – trummor, Joakim Falk – kornett (ej 11/4, 18/4)
Gäster:
14/3 Leon Falk – trombon, sång
21/3 Hannes Junestav – trombon
28/3 Klas Thoresson – sax, klarinett
4/4 Cissi Larsson – sång, klarinett
11/4 Håkan Persson – trombon + Erik Persson – sax
18/4 Jonte Högman – sax + Hampus Adami – trombon
25/4 Kenneth Arnström – klarinett, sax
2/5 Bengt ”Bim” Ingelstam – sousafon, sopransax
9/5 Björn Ingelstam – trumpet, sång
16/5 Anna Pauline Andersson – sång
23/5 Adam Falk – klarinett, sax + Selma Falk – sång
30/5 +gäst?
6/6 +gäst?
13/6 +gäst? Säsongsfinal!
Med reservation för ändringar (och oannonserade gästartister!)
För aktuella uppdateringar följ gärna www.facebook.com/joakimfalkbluedevils och www.staclara.se