Livestreamad konsert med Second Line Jazzband – ons 13 maj kl 19.30-

Corona-epedemin sätter käppar i hjulet för ”live jazz” och det lär dröja länge innan vi slipper karantäner mm och kan leva ett normalt liv. Trist med inställda konserter för oss jazzälskare men det finns alternativ. Från Second Line Jazzband har redaktionen fått ett mejl med inbjudan – återges här nedan /OBS! konserten kan bara beses/avlyssnas  just då/:

Då alla våra gig den närmaste tiden har blivit avbokade, tar vi saken i egna händer och gör en corona-befriad cyberspace-konsert onsdag 13e maj kl 19.30 på facebook, ifrån Bunkern (gamla musikhögskolan i Göteborg). Bunkra upp med popcorn och något gott att dricka, koppla datorn/mobilen till några bra högtalare eller headphones och gör oss sällskap. Det är bara att surfa in på Second Line Jazzbands facebooksida https://www.facebook.com/secondlineofsweden/ så ses och hörs vi där.

.
.
.
.
.
PS. Vill man bidra till bandemedlmmarnas överlevnad så kan man bidra ekonomiskt genom att tex köpa en ”biljett” eller en ”cyber-öl”, valfritt belopp, till 0708998596 (Hampus) eller paypal till paypal.me/jalbrektsson. Vi är obotligt tacksamma för minsta lilla. DS