Stockholm Jazz Festival 2019 – det senaste !!!

Det senaste:
Nu är programtidningen klar och delas ut på strategiska ställen över hela stan. FKJ medverkar genom att förse de vanliga ”klassisk jazz”-ställena med tidningen. Bra om alla hjälper till med att sprida den till våra medlemmar m fl.

Tidigare info:
Arrangörerna för jazzfestivalen har  – liksom tidigare år – inbjudit FKJ att medverka i årets festival. Det här är bästa tillfälle att visa att den klassiska jazzen finns och som live jazz. Trots att våren inte hunnit blomma färdigt är det dags att påbörja förberedelserna för denna höstens  stora jazzhändelse!

Styrelsen är beredd att stödja orkestrar med anknytning till FKJ. Detta sker i första hand genom info och då enklast via info@klassiskjazz.se. Redan nu tar vi emot uppgifter  om: orkester (namnet + ev hemsida) / bandmedlemmar / kort presentation / gruppbild ed / speldag-tid / plats-lokal / entréavgift.  Av erfarenhet antar vi att det kan vara problematiskt att i tidigt skede kunna ange plats och speltid etc men nu får även preliminära uppgifter godtas.  Vi återkommer fortlöpande om festivalen – lycka till !

/Styrelsen